Autoverhuur

Autoverhuur

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelwagen huren?

Daarvoor bent u bij onze verhuurafdeling aan het juiste adres!

Autoverhuur is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en gemak tijdens hun reis. Of u nu op vakantie gaat of voor zaken reist, autoverhuur biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of taxi's.

 

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW
  • 100 km vrij / dag (extra km’s worden belast met € 0,18 / km)
  • Allrisk verzekering met Eigen Risico vanaf € 750,- per schade
  • Alle huurauto’s van Auto Totaal Autoverhuur zijn nieuw geleverd en hebben een korte looptijd, dus u rijdt altijd in een frisse, jonge auto!
  • Alle auto’s zijn luxe uitgevoerd en hebben sowieso een airco en radio/Cd-speler

Wij werken met een borgsom die gelijk is aan het door u gekozen eigen risico.

Let op: een huurdag loopt bij ons van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s morgens.

Wilt u de auto later dan 8 uur ’s morgens retour brengen? Dan zijn wij genoodzaakt alsnog een extra dag door te belasten.

Wat te doen bij calamiteiten Helaas kan het voorkomen dat er onderweg iets mis gaat. Hieronder beschrijven wij wat u kunt doen bij calamiteiten onderweg.

Auto-Totaal Telefoonnummer: 0228-516 118

Buiten kantooruren:

Noodnummer schade: 024-360 20 60

Noodnummer pech hulp: 088-112 1613

Noodnummer diefstal: 055-741 00 01

Schade of aanrijding

Wij adviseren u ons zo snel mogelijk in kennis te stellen van de schade en daarnaast ook het schadeformulier dat u in de huurauto aantreft in te vullen. Het volledig ingevulde schadeformulier ontvangen wij graag spoedig. Is het niet meer mogelijk verder te rijden? Geef dit dan aan als u met ons contact opneemt. Wij zoeken dan een passende oplossing.

 

Pech onderweg

Ondanks dat wij nieuwe auto’s verhuren en we zorgvuldig onderhoud plegen kan er onderweg altijd iets mis gaan. Daarom hebben al onze voertuigen pechservice. In geval met pech met het huurvoertuig adviseren wij u snel contact op te nemen met het telefoonnummer: 088-1121613. U kunt dit nummer 7 dagen in de week 24 uur per dag bellen (niet bij schade). In de meeste gevallen kun je dan weer snel op weg. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact op met ons. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.

Verduistering/diefstal

Bij verduistering of diefstal dient u zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Een kopie van de aangifte, een schadeaangifteformulier en originele sleutels ontvangen wij zo snel mogelijk. Daarnaast dient u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het voorval. U kunt hiervoor bellen met bovenstaand telefoonnummer.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen